Fågelexkursion Hannäs 13 april

Välkommen på fågelexkursion vid Hannäs!

Exkursionen startar 07.00 och vi samlas vid svängen några hundra meter från bron mot Hannäs udden (sväng höger innan bron över Norsälven om ni kommer från Kil och håll utkik strax innan ni kommer fram till hästcentret). Exkursionen beräknas hålla på i ca. 3 timmar.

För frågor, kontakta Arvo Harjula.
070-497 78 39

Kommentera

2 thoughts on “Fågelexkursion Hannäs 13 april

  1. Vi var tre stycken som skådade fåglar på den soliga morgonen . Bland observerade fåglar fanns storspov , sävsparv , gransångare , brun Kärrhöksgatan , skäggdopping, sothöna . Vid Hannäs piren var det för blåsigt så där stannade vi inte så länge .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.