Skyltsöndagen – i bilder

Naturskyddsföreningen i Kil medverkade som vanligt vid skyltsöndagen. Många kilsbor tog chansen att vinna priser genom att pricka in namnen på tre blommor. Rätt svar är prästkrage, blåklocka och smörboll. Den sistnämnda är ju lätt att blanda ihop med smörblomma, men vi drog  tio vinnare med alla rätt.

Tanken uppkom att i vår anordna en utflykt på temat Vårblommor. Hör av dig om du vill vara med och anordna utflykten ! Vi delade även ut fröpåsar för fågelbordet och Integrationsföreningen sålde miljövänliga tygkassar. Mycket folk och draghjälp av invigningen av nya Torget med artistuppträdanden bidrog till en lyckad aktivitet.


Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.